Over BabyVers

BabyVers maakt heerlijke maaltijden voor jouw kleintje. Hoeveel en welke voeding jouw baby mag, is afhankelijk van de leeftijd in maanden. Wij houden hier rekening mee door voor elke leeftijd een specifieke samenstelling aan te bieden. Goede en biologische producten voor elk seizoen van het jaar.

VAN GROENTE NAAR MAALTIJD

Wij stellen met grote zorg de maaltijden samen. Jouw kleine kan door het eten van BabyVers-maaltijden de smaak leren kennen van vrijwel alle groentes. Deze groentes worden gestoomd. Door het stomen van groente blijven zoveel mogelijk vitaminen behouden. Ook houdt de groente zijn prachtige kleur. BabyVers-maaltijden zien er daardoor aantrekkelijk uit voor jouw kleintje.

Tegenwoordig zijn er veel jongeren die weinig groentes lusten. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk groentes aan bod te laten komen, zodat ook op latere leeftijd minder problemen aan de eettafel plaatsvinden.

De eerste hapjes bestaan uit gepureerde groentes. Het is belangrijk om te beginnen met een groentepuree en niet met een fruithapje. Wanneer de baby eerst een fruithapje proeft, zal de groente misschien niet meer worden geaccepteerd. BabyVers zorgt dat deze eerste hapjes voor je baby heerlijk zijn, je baby zal er meteen gek op zijn.

Rond de acht maanden, afhankelijk van de ontwikkeling van jouw kleintje, kan de baby overstappen naar een wat grovere textuur in de maaltijd. Aan deze maaltijd wordt aardappel, pasta of peulvruchten toegevoegd. Daarnaast een eerste kennismaking met vis of vlees. Hiermee biedt BabyVers een complete maaltijd.

Vanaf twaalf maanden kan je kleintje beginnen met zelf leren eten. Wij leveren deze maaltijden zo puur mogelijk. Er is weinig gepureerd en geprakt, zodat ook afzonderlijke smaken kunnen worden geproefd. Je kind leert wat hij/zij heerlijk vindt. Deze maaltijd bestaat uit groente, koolhydraten en vlees of vis.

JEANET ZEGT:

“Ik vind het een heerlijk idee dat mijn kleinzoon verse maaltijden binnen krijgt.”

Ik ben Jeanet van der Starre, oprichter van BabyVers BV. Ik
ben moeder van drie kinderen en heb altijd vers eten voor hen gekookt. Ik weet hoeveel
tijd het kost om gezonde maaltijden op tafel te zetten. Tijd die ik liever had
besteed aan het knuffelen met mijn kinderen. Nu ik oma ben geworden, zie ik hoe
druk mijn dochters zijn. Ik ontlast ze graag door het koken van verse
maaltijden voor mijn kleinkinderen. Mijn kleinkinderen zijn dol op mijn
maaltijden! En mijn dochters zijn hier natuurlijk helemaal blij mee.

Op deze manier wil ik met BabyVers meer gezinnen helpen. Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen iedere dag een gezonde, verse en voedzame maaltijd binnenkrijgen.